Tuesday, May 21, 2013

Borink!

Kita hanya merancang Allah yg menentukan segalanya....
Apa yg terjadi pasti ada hikmah nya...


Assalamualaikum, Hye bloggers!

hr selasa, adoi malasnya nk keja....x da ubt ka untuk rajin keja....haish boring, tp klu x keja x masyuk, mcm mana tu, korang tgk x tempat keja google, fuh terbaekkk la, itu suma untuk pekeja diorg, diorg nk bg pekeja diorg rasa mcm dekat rumah, alangkah bestnya klu tmpt keja cmtu, nk baring ka nk lentok ka, nk berbasikal ka, tgk tv ka.....suka ht korang....dkt Malaysia ada x office mcm tu, aku rasa klu aku pkai keja x siap dh...hehehehehe

hahahah saja melalut, borink jd cm ni laa..daaa

2 comments :

  1. hi...blog walking here...singgah r blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg...

    ReplyDelete